Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Villa de Lindehof gaat begin 27 februari 2022 verkoop.

De Lindehof is gesitueerd aan de Krommelaan, tussen de Haagbeuk en de Vennewatersweg. Rustiek gelegen in een landelijke omgeving. Een plaatje om te wonen.

De prijs wordt bij de start verkoop bekend gemaakt.

De start van de bouw is afhankelijk van verkoop. Prognose is Q2 -2022

De bouwtijd duurt naar verwachting een jaar.

De woning zal worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor de woning vindt de toewijzing plaats op basis een random match waarbij de ingevulde informatie wordt meegewogen bij de toewijzing van de beste kandidaat.

Inschrijven voor de villa kan bij de start verkoop. Digitaal inschrijven doe je via het inschrijfformulier. Als je nog geen account hebt, maak je die eerst aan.

Ja, de woning zal worden voorzien van een duurzame warmtepomp met bodembron en een aantal zonnepanelen.

Ja, jouw woning wordt standaard voorzien van een badkamer en toiletruimte met sanitair en tegelwerk. Deze is tegen meerprijs uit te breiden met aanvullende wensen.

Nee, de woning wordt standaard zonder keuken opgeleverd. Wij hebben ook een geselecteerde keukenshowroom bij het project betrokken die een projectkeukenaanbieding maakt. Zo krijgt u een idee wat er mogelijk is en voor welke kosten. Uiteraard kunt u bij hen ook een keuken aanschaffen die geheel op uw persoonlijke wensen is afgestemd.