Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

De Linde III is op 9 september in verkoop gegaan. Bekijk hier het aanbod. De inschrijving loopt tot 17 september 12:00 uur.

De Linde III ligt aan de hoek van de Vennewatersweg en de Haagbeuk, de zuidkant van Zuiderloo. 

De prijzen zijn bekend, die vind je op de aanbodpagina. Je kunt ook al je woningvoorkeur opgeven.

Deze staan vermeld bij ‘aanbod’ op de digitale kavelkaart.

In De Linde III komen 18 rijwoningen, 10 Smartwoningen en één vrijstaande villa.

De start van de bouw is afhankelijk van verkoop. Prognose is voorjaar 2022.

De bouwtijd duurt naar verwachting een jaar.

De woningen zullen worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor één woning vindt de toewijzing plaats op basis van een willekeurige match waarbij de ingevulde informatie wordt meegewogen bij de toewijzing van de beste kandidaat. Als de 1e voorkeurkeuze voor een woning al aan een andere gegadigde is toegewezen, kan een eventuele 2e keuze worden toegewezen, enz.

Je kunt je nu definitief inschrijven voor De Linde III. Alle verkoopdocumenten vind je op de website, zoals de brochures, technische omschrijvingen, verkooptekeningen en prijslijst. Als je interesse hebt in één of meerdere woningen, kun je je digitaal inschrijven via: https://www.zuiderloo-delinde3.nl/account/digitaal-inschrijfformulier/. Als je nog geen account hebt, moet je die eerst aanmaken.

Je komt dan bij de inschrijfformulieren voor de woningen met bouwnummers 1 t/m 19 en het formulier voor de Smartwoningen, bouwnummers 20 t/m 29. Vul jouw gegevens in en geef je voorkeurkeuze(s) aan. Indien je het gehele formulier hebt ingevuld en ondertekend doe je automatisch mee aan de toewijzing. Na digitale ondertekening van het inschrijfformulier ontvang je automatisch een ontvangstbevestiging van je inschrijving.

Ja, jouw woning zal worden voorzien van een duurzame warmtepomp met bodembron en een aantal zonnepanelen.

Ja, jouw woning wordt standaard voorzien van een badkamer en toiletruimte met sanitair en tegelwerk. Deze is tegen meerprijs uit te breiden met aanvullende wensen.

Nee, de woning wordt standaard zonder keuken opgeleverd.  Je kunt bij een door jou zelf te kiezen keukenleverancier een keuken aanschaffen.

Wij hebben ook een geselecteerde keukenshowroom bij het project betrokken die een projectkeukenaanbieding maakt. Zo krijg je een idee wat er mogelijk is en voor welke kosten. Uiteraard kun je bij hen ook een keuken aanschaffen die geheel op jouw persoonlijke wensen is afgestemd.

Op de vogelvlucht impresse (zie hieronder) zie je achter De Linde III een lichte massa. Hier komt in de toekomst ook bebouwing. Timpaan is niet de ontwikkelaar van deze aangrenzende locatie, we kunnen derhalve niet met zekerheid zeggen hoe deze bebouwing eruit komt te zien. Om toch een zo realistisch mogelijk beeld te schetsen hebben we de witte massa opgenomen in de impressie.