Veelgestelde vragen

Hieronder vind je de veelgestelde vragen. Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Villa De Lindehof is reeds verkocht.

Villa De Lindehof is gesitueerd aan de Krommelaan, tussen de Haagbeuk en de Vennewatersweg. Rustiek gelegen in een landelijke omgeving. Een plaatje om te wonen.

De prijs van Villa De Lindehof is € 995.000,- v.o.n. (vrij op naam).

De start van de bouw is afhankelijk van verkoop. Prognose is Q2 -2022

De bouwtijd duurt naar verwachting een jaar.

Villa De Lindehof zal worden toegewezen op basis van de volgorde van de aangegeven voorkeuren. Bij meerdere gegadigden voor de woning vindt de toewijzing plaats op basis een random match waarbij de ingevulde informatie wordt meegewogen bij de toewijzing van de beste kandidaat.

Inschrijven voor de villa kan digitaal via het inschrijfformulier: https://www.zuiderloo-delinde3.nl/account/inschrijfformulier-de-lindehof/ Als je nog geen account hebt, maak je die eerst aan.

Ja, de villa word voorzien van een duurzame warmtepomp met bodembron en een aantal zonnepanelen.

Ja, villa de Lindehof wordt standaard voorzien van een badkamer en toiletruimte met sanitair en tegelwerk. Deze is tegen meerprijs uit te breiden met aanvullende wensen.

Nee, de villa wordt standaard zonder keuken opgeleverd. Wij hebben ook een geselecteerde keukenshowroom bij het project betrokken die een projectkeukenaanbieding maakt. Zo krijgt u een idee wat er mogelijk is en voor welke kosten. Uiteraard kunt u bij hen ook een keuken aanschaffen die geheel op uw persoonlijke wensen is afgestemd.