Villa De Lindehof

De kavel van villa De Lindehof heeft de entree aan de Krommelaan. Je hebt hier alle ruimte om op het erf 2 auto’s te parkeren. De villa telt een begane grond, eerste verdieping en zolder. Via de entreehal kun je naar de keuken of naar de riante woonkamer, die een zee van ruimte biedt. De openslaande deuren brengen je naar de achtertuin, op het zonrijke zuiden. De ruime woonkamer gaat over in de halfopen keuken. De centraal gesitueerde trap leidt naar de verdieping. Naast de master bedroom vind je hier nog 2 slaapkamers en de complete badkamer. Onder het imposante zadeldak ligt een zolder over de gehele lengte van de woning. Ideaal als hobby- of werkruimte. Naast de woning ligt een aangebouwde berging/garage.

Ook levensloopbestendig wonen mogelijk
Villa De Lindehof heeft een klassiek ontwerp, inclusief oker genuanceerd metselwerk, parelwitte kozijnen en antraciet dakpannen. Je beschikt hier in totaal over ca. 190 m² woonruimte. Plus diverse opties zoals de overkapping van het hoekterras. Of de realisatie van een slaapkamer/badruimte op deze plek voor levensloopbestendig wonen. Of bijvoorbeeld een atelier voor een meer creatieve invulling. Aan jou de keuze!

Kenmerken Villa De Lindehof:
- woonoppervlakte ca. 190m²
- kaveloppervlakte ca. 352m²
- royale woonkamer/living
- half open keuken
- garage/berging
- 3 slaapkamers & complete badkamer
- zolder over de gehele woning
- grote tuin rondom
- 2 parkeerplaatsen eigen terrein
- optie dakkapel
- optie levensloopbestendig wonen
(vierde slaapkamer met badkamer op de begane grond)

Je kunt je inschrijven via het digitale inschrijfformulier in je eigen account: https://www.zuiderloo-delinde3.nl/account/inschrijfformulier-de-lindehof/ Als je nog geen account hebt, kun je die eerst aanmaken.